280.644 Focus: urban and Regional Development in Local and global Context Rothneusiedl: Food and the City
This course is in all assigned curricula part of the STEOP.
This course is in at least 1 assigned curriculum part of the STEOP.

2019W, SE, 2.0h, 4.0EC
TUWEL

Properties

  • Semester hours: 2.0
  • Credits: 4.0
  • Type: SE Seminar

Learning outcomes

After successful completion of the course, students are able to...

- describe new models of cooperative forms of urban agriculture,

- solve challenges of local development taking a global perspective into account,

- develop elements of local development in Rothneusiedl on the basis of urban agriculture and urban food.

Subject of course

xxx

Teaching methods

Lectures, discussions, site visits, talks

Mode of examination

Immanent

Additional information

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Lecturers

Institute

Course dates

DayTimeDateLocationDescription
Tue11:00 - 12:3015.10.2019 - 19.11.2019Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue11:00 - 12:3003.12.2019 - 28.01.2020Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Focus: urban and Regional Development in Local and global Context Rothneusiedl: Food and the City - Single appointments
DayDateTimeLocationDescription
Tue15.10.201911:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue22.10.201911:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue29.10.201911:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue05.11.201911:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue12.11.201911:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue19.11.201911:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue03.12.201911:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue10.12.201911:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue17.12.201911:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue07.01.202011:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue14.01.202011:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue21.01.202011:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City
Tue28.01.202011:00 - 12:30Seminarraum 268/1 Fokus: Stadt- und Regionalentwicklung im lokalen bis globalen Kontext Rothneusiedl: Food and the City

Examination modalities

seminar paper

Course registration

Begin End Deregistration end
17.09.2019 00:00 18.10.2019 00:00 18.10.2019 00:00

Curricula

Study CodeObligationSemesterPrecon.Info
066 440 Spatial Planning Not specified

Literature

No lecture notes are available.

Language

German